Karácsonyi beszélgetőkártyák

Valódi karácsonyi együttlét az egész családdal – segítünk!

Ha arra vágysz, hogy ne csak egyes emberekkel tudj jobban kapcsolódni a karácsonyi együttlét alkalmával… ha szívesen megélnéd a családi együttlét során az összetartozást, a közös beszélgetés örömét nagyobb körben is (akár a szűk családban, akár a nagycsaládi találkozón)… segítünk benne.

Karácsonyi ajándékként készítettünk számodra egy karácsonyi beszélgetős-kártya sorozatot. A 48 kártya mindegyikén olyan kérdéseket találsz, amelyek segítségével jó hangulatú, vidám, feltöltő beszélgetést folytathattok – ráadásul jobban meg is ismeritek egymást! Ezekkel a kártyákkal tematizálva a beszélgetést sokkal könnyebb megélni azt a bizonyos “összetartozás-érzést”, amire vágyunk karácsonykor.

Nincs más dolgod, mint letölteni a karácsonyi beszélgetős kártyákat, kinyomtatni és kivágni őket, és beletenni egy szép karácsonyi tálba vagy dobozba. Akár az ebéd végén a családi asztalnál, vagy már a nappaliban leülve a süteményeket majszolva körbemehet a kártyás tál. Sorban mindenki húz egy kártyát, és válaszol a kérdésre. Fontos, hogy az elején megállapodjatok: meghallgatjátok egymást, beszólásnak helye nincs, legfeljebb valódi érdeklődésről szóló kérdéseknek!

Jó családi beszélgetést kívánunk!


Oszd meg a cikket egy kattintással!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden jog fenntartva! © Copyright 2023 Anya-lánya honlap | Kapcsolat: csilla@anya-lanya.hu / +36304575352