Ciklus-show bemutató alkalom szülőknek

Mi történik a szülőknek szóló bemutatón?

A lányok számára megrendezésre kerülő Ciklus-show foglalkozásokhoz kapcsolódóan a szülőknek, pedagógusoknak is tartunk egy ingyenes, élményszerű Ciklus-show bemutató órát a programról.

A felépített Ciklus-show színpadon bemutatjuk a résztvevő lányok szüleinek (egy óra időtartamra összesűrítve), mi zajlik az ötórás foglalkozáson, milyen információkat kapnak, és milyen szemléletben hallják majd ezeket a lányok. A szülők és a pedagógusok feltehetik az összes kérdésüket a foglalkozással kapcsolatban. Örömmel válaszolunk mindenre! Sokszor nagyon izgalmas beszélgetés alakul ki – felvilágosításról, szexuális nevelésről, vagy akár az anya-lánya kapcsolatról.

Miért is olyan jó a Ciklus-show bemutató alkalom?

Ilyenkor a szülők is élményt szerezhetnek a foglalkozásról, megtapasztalhatják a Ciklus-show-t. Lesz egy „közös élmény” a lányukkal, kialakul egy közös „nyelv” – sokkal könnyebbé válik otthon majd gátlások nélkül beszélgetni a menstruációról, szexualitásról, termékenységről! Ráadásul fontos információkkal és tippekkel segítjük a szülőket, hogyan tudják támogatni a lányukat a serdülőkorban, a nővé érés folyamatában.

Szülői visszajelzés a Ciklus-show bemutató után:

„Már két gyermekünk is részt vett a programon, mindketten vidáman, felszabadulva jöttek ki az előadásról. Mivel részt vettem a szülőknek tartott bemutatón, lett egy közös “nyelvünk”, amit használva azóta is tudunk gátlások nélkül beszélgetni, ha fölmerül valami kérdés. Az előadók olyan szépen és természetességgel beszélnek a lányoknak testük működéséről, a menstruációról, amit szerintem minden kislánynak hallani kellene a serdülőkora kezdetén. Sajnálom, hogy annak idején nekünk ez nem adatott meg.”

Ha szeretnél többet megtudni arról, mit élnek meg a szülők a bemutatón,
kattints, és olvasd el a többi visszajelzésüket itt!

Oszd meg a cikket egy kattintással!

Minden jog fenntartva! © Copyright 2023 Anya-lánya honlap | Kapcsolat: csilla@anya-lanya.hu / +36304575352