Ciklus-show: médiamegjelenések

A magyar médiában egyre többet találkozhatunk a Ciklus-show-ról beszámoló tudósításokkal. A különleges felvilágosító foglalkozás híre szájról-szájra terjed, és az újságírók is kíváncsiak lettek az MFM-programra! Kiválogattunk néhányat közülük.

Vendég a háznál: beszélgetés az MFM- Projekt Ciklus-show programról Kossuth Rádió: Vendég a háznál

A Kossuth Rádió Vendég a háznál című műsorában beszélgetés az MFM-Projekt Ciklus-show programról Hortobágyiné dr. Nagy Ágnessel, és részletek M.dr.Dulácska Csilla Ciklus-show-jából.

Meghallgatom a beszélgetést! →

A felvilágosító programról a Nők lapja Café oldala is tudósított Nők Lapja cikk: Így is lehet nő a lányból

A gyerekeknek nemcsak felvilágosító könyvekkel segíthetünk, hogy felfedezzék a szexualitás mibenlétét. Egy szájról szájra terjedő, értékközpontú szexuálpedagógiai prevenciós program például kifejezetten lányokkal igyekszik megismertetni saját nemiségüket.

Elolvasom a cikket! →

Ciklus-show foglalkozás a kiegyensúlyozott kamaszkorért Nők Lapja cikk: Legyőzni a megdöbbentő tudatlanságot – felvilágosító Ciklus-show a magyar gyerekeknek

Megdöbbentő a tudatlanság, még a felnőttek körében is, sokan azért járnak orvoshoz és nőgyógyászhoz, mert folyásnak hiszik azt a normális és egészséges váladékot, amit a bugyijukon látnak. Bemutatjuk a Ciklus-show-t, ami az egyik legizgalmasabb felvilágosító óra.

Elolvasom a cikket! →

Az iskolákban népszerűek a Ciklus-show felvilágosító foglalkozások Iskolai beszámoló Vecsésről: „Ciklus-show” és „Titkos küldetés”

Ezekben az életkornak és nemnek megfelelő felkészülési programokban külön kiscsoportokban folyik a munka a lányokkal és a fiúkkal. A program magja egy fél napos dramatikus játék; ennek során a fiatalokat szó szerint végigvezetik a női és férfi termékenység testi folyamatain, megismertetik és játékosan megtapasztaltatják velük testük működésének alapvető összefüggéseit.

Elolvasom a beszámolót! →

Ciklus-show foglalkozás - felvilágosítás másként Válasz.hu cikk: Fogadjunk, hogy ilyen szexuális felvilágosítást még nem pipált!

A lányok „ösztrogénbarátnőkké” válnak, a fiúk meg eljátsszák egy hímivarsejt szerepét. Mindezt egy orvostudományi-biológiai alapokon nyugvó szexuális felvilágosító foglalkozás keretében, amely 1999-ben indult el Németországban, és 2006-ban került hazánkba.

Elolvasom a cikket! →

Ciklus-show: az élet egyenlete - hogyan lesz a baba? Nők Lapja cikk: Terítéken a ciklus-show, avagy felvilágosítás modern köntösben

„Tízévesen anyukám megkérdezte, tudom-e, mi a tampon. Olyan, mint az óvszer! – vágtam rá. Anyám lefordult a székről, többet nem is hozta fel a témát. A Ciklus-show abban is segít, hogy merjünk beszélni kiskamaszainkkal a testükről, mert akkor is jó nőnek lenni, ha néha fáj.”

Elolvasom a cikket! →

Oszd meg a cikket egy kattintással!

Minden jog fenntartva! © Copyright 2023 Anya-lánya honlap | Kapcsolat: csilla@anya-lanya.hu / +36304575352